20 октомври 2014, ПОНЕДЕЛНИК, бр. 214
ВАРНА
търсене
архив
времето днес
Софияweather icon11°
Пловдивweather icon10°
Варнаweather icon11°

Това го няма по телевизията
Petel.bg „кукурига“ в интернет
Новият портал залага на локалните новини, защото те ви засягат най-пряко
Petel.bg „кукурига“ в интернет
Petel.bg се излюпи преди около седмица в интернет пространството и с всеки изминал ден „кукуригането“ му се чува все по-далеч.
„Petel.bg не е просто поредният информационен сайт. Petel.bg e общност, социална мрежа на локално ниво. Замисълът на Petel.bg е наперен, но реалистичен. Когато го създавахме с екип от опитни специалисти в уебтехнологиите и журналисти, мислехме за едно нещо – за вас, варненци. Целта ни бе petel.bg да задоволи всички ваши информационни нужди и да събере многохилядна аудитория“ - обясниха от екипа, за който може да прочетете повече в самия портал.
Petel.bg залага на локалните новини, защото екипът смята, че това е бъдещето на медиите. Тук може да прочетете и да научите неща, които няма да видите по телевизията. Репортерите на Petel.bg са сред вас, близо до вашите проблеми и тези на Варна. Те ще покажат пред целия град дупката на вашата улица, ще разкажат историята на съседа ви, ще направим репортаж за проблемите във вашата фирма. Petel.bg не стартира от нулата. Новините са дело на най-бързия новинарски екип в града.

Ако искате Варна да ви чуе

Екипът не иска да си присвоява Petel-а. „Желанието ни е той да стане дело на всички и вие да участвате в него. Той ще е трибуна на свободното слово. Така че, ако искате да кажете какво мислите и цяла Варна да ви чуе, гарантираме ви, че мястото е Petel.bg. За да тежи мнението ви, специалистите ни създадоха опция, която позволява всеки ваш коментар да излиза на първа страница редом с най-горещите новини. Предложете материал за нашите репортери, изпратете ни снимка или видеоклип“ - апелират от Petel-а. Порталът е социализиран с мрежите на Фейсбук и Туитър. Възможностите за контакт с редакцията са многобройни и вие сами ще ги откриете в Petel-а. С тази цел бе създадена и рубриката „Кирлив град“, която представя грозното лице на града, без грим и пудра.
Вече се появиха и първите авторски рубрики, в които всеки ще намери това, което го интересува. Сред най-интересните начинания са конкурсът за най-красив домашен любимец, „Диспут“, „Забранено за мъже“, „Енигми“, „Размислите на един фотограф“ и други.
Petel.bg ще ви разкаже коя е най-новата постановка в театъра, кой е хитовият филм, които непременно трябва да гледате, и къде да прекарате наистина незабравима вечер. Това е само началото. Колко наперен и полезен ще стане Petel.bg, зависи от всички нас...

Ние сме с вас

Petel.bg има и друга цел. Той трябва да помага на варненци, които имат нужда. Ако си търсите работа или ако предлагате такава, той е вашето място. Ние знаем, че животът не е само смях и веселие, и за хората, които имат нужда от подкрепа, сме създали специална рубрика, която да гарантира, че зовът им за помощ ще бъде чут.

Намерете вашите клиенти с безплатни обяви

Petel.bg мисли и за малкия и среден бизнес - гръбнака на местната икономика. Рекламата в националните медии е скъпа, недостъпна и неефективна за местния бизнес. Затова Petel.bg ви предоставя невероятни възможности да популяризирате своята дейност на възможно най-ниските цени. Всеки лев, вложен в реклама в Petel.bg, ще ви се възвърне многократно, защото вашите клиенти също посещават Petel.bg.
Безплатни обяви, конкурси, рубрики от типа „къде е най-евтино“, а в бъдеще дори и телевизионни предавания са част от концепцията на petel.bg.

Участвайте в конкурса за слоган

Измислете мото на Petel.bg и спечелете уикенд за двама с вечеря във ваканционен спа комплекс „Островче“ - Разград. Мотото не трябва да е по-дълго от 30 знака. Предложенията си изпращайте до 15 април на е-mail konkurs@petel.bg. Победителят ще бъде обявен на 20 април. Журито от екипа на Petel.bg пожелава успех на всички участници!

Дай мнение по статията (+):

Уважаеми читатели, уведомяваме ви, че коментарите ви в сайта НЕ са анонимни. Според Закона за електронните съобщения при поискване медиите са длъжни да предоставят на органите на реда IP адресите.

  Мнения по темата (1)
 Mitko
 29.03.2011 - 12:52
 Невяно - ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА, ДОБРИЧКА МАСТИЙО! И този сайт ли ще го развиеш като presscenter.bg, ivarna.tv и reporteri.bg? Айде, отивай да миеш чаши и не се показвай зад бара че плашиш клиентите!
» Коментирайте темите на Варна в нашата страница във Facebook!

Още в рубриката
На плажа във Варна се появиха змии, които спокойно си плуват в тихите води на октомврийското... Още
Варненският административен съд отхвърли жалбата на Веселин Марешки срещу заповедта за... Още
Стомашно-чревни заболявания и настинки мъчат варненци през последната седмица. Въпреки че... Още
Варненските лекари за поредна година се включват в инициативите, посветени на Световния ден на... Още
Варна представи проекта регионален туристически продукт „Различното преживяване – качество,... Още
Още от архива Спортни резултати
КЛАСИРАНЕ ГР. А
1 Лудогорец 74:20 84
2 ЦСКА 56:37 72
3 Литекс 74:37 72
4 Берое 58:29 70
5 Ботев 57:32 65
6 Левски 59:39 62
7 Славия 57:46 55
8 Черно море 40:33 54
9 Локо (Сф) 46:52 54
10 Локо (Пд) 49:55 50
11 Черноморец 56:62 44
12 Нефтохимик 26:92 25
13 Пирин 35:91 22
14 Любимец 25:104 21